moreo

Alla inlägg under augusti 2010

Av Malin Hagestam - 22 augusti 2010 22:45

Helgen var super supreme.


Jag var med älskade Victoria Lörhammer och vi hade verkliegn jätte kul


På fredagen solade vi och hade hemma myskväll.

På lördagen kom Marcus H till oss och åt lunch, sedan åkte vi och hsoppade kläder. (bilder upp sen!!) jag shoppade för 550 kronor.. hihi ! men men fick elva plagg, altl kostade ju trotts allt femti spänn. Jätte bra märken också. ME LIKE <3


På kvällen gick vi på grönalund. Vi hälsade även på hennes pojkvän Kevin S.

Jag har vart ihop med hans bror så det är lite kul :) men så vare jätte söta killar i runt tjugoårs åldern som raggade på oss! SKIT KUL HAHAHA! Ena trodde jag skulle strula med honom för jag fick hans hjärthårband, satan hur vi skrattade. Men sedan satte vi oss på grodan med mamma för CHristina från Calefornia är och hälsar på. HAHA hon kände inte igen mig, det va jätte trevlig kväll i allafall!


Och idag söndag har vi städat och fixat innan hon drog. Och nu laddar jag inför skolstarten imorgon på Plusgymnasiet. NERVÖST SAMMAN BROTTS BARN NUMMER ETT. OMFG!


HOPPAS DE GÅR BRA!


lyssnar på bra musik right now (favvo låtarna nu).



bilder från helgen!

 

MALIN 'hjärta' VICTORIA

 

 urgulliga Victoria

     

 

jag plus hjärthårbandet fårn snyggingen på grönaluund 

 

 

haha Victoria minsann

    

 

 

det var allt för mig. GODNATT!

 

  


Av Malin Hagestam - 22 augusti 2010 21:41

Imorgon börjar jag skolan. OMFG -.-'


Hoppas verkligen att veckan blir bra och att det är trevliga och framåt personer i skolan ! Jag ska gå Plusgymnaiset på Liljeholmen, inriktning STYLIST.

Jag ska kliva upp klockan 05:30, och fixa iordning mig och allt vad man nu ska göra. sedan ska jag ta bussen från mig 07:52 för att vara säker på att jag hinner! TJOHO.

 

omg omg omg omg omg omg!

 

nästa helg vill jag åka till snälla rara Joel från gävle. Mamma tyckte det va okej.

Men nästa helg stannar lilla Joel i sin lägenhet i Ljusdal. Det tyckte inte mamma var lika okej, för hon tror vi ska dricka.. (?) vad ska jag säga då liksom? Jag dricker inte. Har gjort det en gång och det kändes inget vidare. Hon ska tänka på det så hoppas verkligen att hon inte tänker dåligt.. Pappa litar nästan hundra procent på mig på alkoholpunkten så hoppas mamma ändrar sig!


GODE GUD GÖR SÅ HON ÄNDRAR SIG! amen.


  

Av Malin Hagestam - 21 augusti 2010 10:49

Idag är det lördag. Igår var det fredag, då var jag med Victoria. Vi solade solarium och hade filmkväll. Vi åt godis och popcorn och skulle äta äppelpaj MEN det glömde vi :( tjockisbaarn.


Idag ska vi äta lunch med marcus som kommer om 9 minuter och jag är inte påklädd. YAY. Det ska bli jätte mysigt att träffa honom igen. Sen ska vi på klädoutlet och sen grönan NRJ. Det ser jag coskå fram emot.


NU ska jag klä på mig.


  

Av Malin Hagestam - 20 augusti 2010 10:54

Igår färgade min snälla mamma  håret på mig (hon är frisör och vi var på hennes salong). När jag kom hem grät hela natten för det blev så fult. Och idag är det fint! VILKEN TUR. tjoho - nej men ärligt jag är helt sjuk i huvudet när det gälelr mitt hår (Y), men det blev helt okej bra! Och det blir finare när jag tvättat det nåra gånger så det kör vi på !


TACK MAMMA FÖR ATT DU STÅR UT MED MIG VARJE GÅNG DU FÄRGAR MITT HÅR OCH JAG ÄNDÅ BLIR MISSNÖJD! JAG ÄR OTACKSAM. ska bättra mig jag lovar!


IDAG FREDAG - ska jag städa . NU, sedan ska jag till mitt "på sidan av allting annat jobb" sedan ska jag möta upp Victoria och vi ska soolaaa på rådhuset. Sedan ha hemma myskväll.


Bild på mig i mitt "nya" hår.

(ljuset är ändrat i ps så det ser kanske liite annorlunda ut)

  


 ÄLSKA. DENNA. LÅT <3



have a good one! PEACE.


  


Av Malin Hagestam - 19 augusti 2010 10:38

Ibland blir dagar inte som man tänkt alls! Idag skulle jag och Sanni upp halv åtta och klä på oss, äta frulle och sedan gå hem till henne i Vällingby och städa hela hennes lägenhet. Sedan skulle vi till Medborgarplatsen och gå på dansworkshop på Sthlms Danscenter (tror jag de hette), för de var en kul grej! MEEN NEj. Vi sov längre istället och ska lata oss.. haha! BRA DAG DÄR.


Vi dansar hema istället.




Bild jag tog igår och ändrade färgerna på! JAG tycker den

blev sket cool, FAST jag ser läskig ut! tjohooooooooooo.

  


Have a good day, PEACE!


  

Av Malin Hagestam - 18 augusti 2010 00:50

sitter här vid skrivbordet och äter ost och skinkmacka och dricker ett glas kall oboy. Det är verkligen gott, men osten smakar lite konstigt på något sätt - weird.


Det jag saknar mest med att älska någon är saker som man delade. Dåliga tankar - bra tankar - säng - kläder.


Att sova bredvid någon man verkligen tycker om , att vakna bredvid någon man verkligen tycker om. Skratta tillsammans och kela, träffa varandra efter en lång tid och bara visa sin kärlek på alla sätt.


Jag har älskat någon, det var underbart. Men också jobbigt.


Slut är också jobbiga saker. Och känslan av att man nog inte kommer våga älska igen.





  

Av Malin Hagestam - 17 augusti 2010 23:15

Ibland undrar jag hur du tänker? Är du verkligen så mycket bättre än alla? Det verkar väldigt ofta som att du tycker det, och jag undrar hur det känns? Känns det bra att vara så självsäker?

 

Det är klart man ska vara själv säker, men att HELA tiden anmärka på saker så de låter som att du är bättre. Det ser jag inte nöjet i! säger bara på fin och ung fjorre svenska: P-A-L-L-A!

 

Min tisdag har varit en dålig tisdag, förutom att jag har shoppat har den varit dålig. Det har regnat och mitt humör är som vädret. När det är regnigt vill jag bara krypa ner under täcket och kura ihop mig. USCH!

Har ändå myst och svullat, nu har jag precis målat naglarna!


Lärde mig också göra tunnpankakor idag! TJOHO


RECEPT

2 ägg

2 dl mjöl

4 dl mjölk

2 tsk salt

1 klick smält smör eller margarin

 

Så mixar man ihop allt och vips har man en smet! Så lätt var det.

 

jag kan bara göra amerikanska pankakor för så här såg dem vanliga ut....när JAG gjorde.. Sannas va finare (Y).


     


bild på mig ! :)


  



this song - YEAH!




sova nura! pöss.


  



Av Malin Hagestam - 16 augusti 2010 23:16

NU är jag hemma från landet, eller asså egentligen inte. Jag kom hem för en vecka sen nästan! Har varit på ung08 (vet att det låter fjortis), shoppat, varit med kompisarna, myst och gjort hemligheter!


Nu blir de filmkväll med underbara Ella och Susanna > BIG LOOOVE! <3



favvo lååten nuu. TJOHO!


pösselipöss.


  

Presentation


Hej! Jag heter Malin och är en cheyy på 16 år. Jag lever livet för fullt, jag älskar att vara med mina underbara vänner och att spana snygga killar, grr.

Som en vän en gång sa till mig "live like it was your last day".

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards